Akcja przed-LARP-owa zaczyna si? w 1943, nag?ówki z gazet pochodz? z 31.12.1943. Z tego co wiem ods?ona zostanie umiejscowiona nied?ugo po tych wydarzeniach, czyli w 1944 r.
_________________ Iustum enim est bellum quibus necessarium, et pia arma, ubi nulla nisi in armis spes est.
W tym temacie mo?na zadawa? pytania do twórcy... mo?na:D?
Bo ja bym chcia?a: kiedy dostaniemy postaci?Czy mo?na MG namówi? by to by?o w miar? wcze?nie?
Pyta? zawsze mo?na .
Ile to jest w miar? wcze?nie? A tak powa?niej, to po Pyrkonie bierzemy si? Alfar ostro do roboty. Koncepcje postaci ju? generalnie s?, teraz trzeba to tylko obrobi? .
_________________ Iustum enim est bellum quibus necessarium, et pia arma, ubi nulla nisi in armis spes est.
S?dz?, ?e jest to do wykonania. Z postaciami jest mniejszy problem, bo generalnie ju? prawie s?, ale nie chce sk?ada? ?adnych stuprocentowych deklaracji na razie.
Pytanie: Czy deklaruj?c ch?? udzia?u mo?na liczy? na przypisanie postaci, czy macie jakie? przygotowane dla graczy bez wyobra?ni, czy ka?dy musi przyj?? z w?asnym pomys?em na siebie?
Mamy opcj? dla graczy leniwych i dla graczy, którzy chc? sami posta? wymy?li?:)
_________________ Woody Allen powiedzia?:
"Nigdy nie chcia?bym nale?e? do klubu, który mia?by za cz?onka kogo? takiego jak ja.
Do tego sprowadzaj? si? moje relacje z kobietami."
Nie krzyczcie, ale kompletne role dopiero w tygodniu si? pojawi?. :(
"Nigdy nie chcia?bym nale?e? do klubu, który mia?by za cz?onka kogo? takiego jak ja.
Musimy si? organizacyjnie spotka? z Kaymem i znale?? 3go Emga, bo nas gracze wyko?cz? przed 2ed. Damy zna? do ko?ca sierpnia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum